Welcome Guest! | login
US ES

Saz / Bağlama

user image 2021-07-13
By: DigitalWork
Posted in: Music

Saz Fiyatları

Saz geçmişten günümüze kadar gelmiş olan, Türk halk müziğinde yaygın olarak kullanılan ve değişik isimlerle anılan bir telli çalgıdır. Saz fiyatları hakkında bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

 

Saz İmalatı

Web sitemizde başlangıçtan profesyonel kullanıcılara kadar herkese hitap eden saz modelleri bulunmaktadır. Saz imalatı ve özel tasarım sazlar hakkında bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

 

Öğrenci Sazı

Öğrenci bağlamaları saz çalmaya ilk adımını atacak olan kişiler için uygun olan bir saz türüdür. Öğrenci sazları hakkında ayrıntılı bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

 

Elektro Saz

Elektro saz , ses manyetikleri sayesinde saz tellerinde oluşan titreşimlerin amplifikatör yardımıyla meydana gelen akımın sese dönüştürülmesini amaçlayan bir telli çalgıdır. Elektro sazlar hakkında ayrıntılı bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

 

Tags

Dislike 0
DigitalWork
About Us DigitalWork

Web Tasarımı, Windows ve Mobil Uygulamalar, Arama Motoru Optimizasyonu,  Arama Motoru Reklamı  ve Dijital Pazarlama konularında danışmanlık hizmetleri veriyoruz.

Followers:
bestcwlinks willybenny01 beejgordy quietsong vigilantcommunications avwanthomas audraking askbarb artisticsflix artisticflix aanderson645 arojo29 anointedhearts annrule rsacd
Recently Rated:
stats
Blogs: 74