Welcome Guest! | login
US ES

Liverpool Drakt Barn

user image 2022-04-12
By: felisha88
Posted in: FotballdrakterDean Smith frykter at han vil


Manchester City Drakt, Liverpool Drakt Barnsmith har gjort den spennende fotballdrakter butikk betale prisantydningen

Aston Villa-manager Dean Smith frykter at han vil gå glipp av nøkkelmålet Said Benrahma når West Ham øker interessen for Brentford-stjernen.

Smith har gjort den spennende spissen Benrahma til et førsteklasses overgangsmål foran den nye sesongen, men klubben har ikke klart å få til en avtale.


manchester city drakt Og Sportsmail forstår at West Ham nå presser på for å fullføre en avtale for algerieren, noe som vekker frykt fra Villa-sjefen om at han er i ferd med å gå glipp av angriperen.


jalkapallo pelipaidat Villa, som også prøver å signere Callum Wilson fra Bournemouth, er ikke villig til å møte Brentfords prisantydning på 20 millioner pund for Benrahma.


liverpool drakt barn Faktisk har ingen klubb slik den er uttrykt en intensjon om å betale kantspillerens verdsettelsesgebyr, noe som kan tvinge Brentford til å senke prisen.


goedkope voetbalshirt Crystal Palace signerte Eberechi Eze fra QPR i en avtale verdt 14 millioner pund, som steg til 16 millioner pund tidligere i sommer.

Eze - i likhet med Benrahma - var en av de mest spennende offensive midtbanespillerne i Championship forrige sesong, men sistnevnte er priset betydelig høyere enn førstnevnte, noe som har ført til nøling fra klubbene som er interessert i algerieren til å betale prisantydningen.
Tags

Dislike 0
felisha88
Followers:
bestcwlinks willybenny01 beejgordy quietsong vigilantcommunications avwanthomas audraking askbarb artisticsflix artisticflix aanderson645 arojo29 anointedhearts annrule rsacd
Recently Rated:
stats
Blogs: 3
Pages: 2