Welcome Guest! | login
US ES

Portugal Landslagsdrakt

user image 2022-01-14
By: felisha88
Posted in: Fotballdrakter


Olympique Lyonnais Draktsett, Kjøp Portugal LandslagsdraktBillige Fotballdrakter

stemningen har endret seg igjenCristiano Ronaldos oppsiktsvekkende retur til Old Trafford


ankomsten av disse kjente fotballdrakter barn xxl skjebne i champions league

Og så kom selvfølgelig den store ut av ingenting. Cristiano Ronaldos oppsiktsvekkende retur til Old Trafford ble fullført på fristdagen.

Ankomsten av disse kjente navnene førte til et dramatisk skifte på Old Trafford mot å komme bak Ole Gunnar Solskjær og støtte ham igjen.

Og det hele begynte så bra. En 5-1 seier over Marcelo Bielsas Leeds ble fulgt opp med uavgjort mot Southampton, seier over Wolves og en 4-1 seier mot Steve Bruces Newcastle på Ronaldos debut.

Olympique Lyonnais Draktsett Deretter kom Young Boys, der en hylende fra Jesse Lingard ville gi de sveitsiske mesterne en berømt seier over de engelske gigantene. Det var Uniteds første blip for sesongen, men det varte ikke lenge.

Det hele ble raskt glemt da det var Lingard som kom fra benken for å score en fantastisk curlinginnsats for å vinne kampen sist mot David Moyes" West Ham på London Stadium.

Men siden den gang har alt gått så fryktelig galt, og det ser ut til at Solskjærs dager i United nå er talte.

Kjøp Portugal Landslagsdrakt Klubbikonet ser ikke ut til å få det beste ut av nye signeringer, og stemningen har endret seg igjen blant fansen. Flertallet er nå tilsynelatende imot at han skal lede klubben fremover.

Å signere slike som Sancho, Varane og Ronaldo var på ingen måte billig, og det minste eierne kunne forvente er å se en eller annen form for sølvtøy å vise til investeringene deres. Men det virker så veldig langt unna nå.

United ble overbevisende slått av Manchester City 2-0 i derbyet på søndag, og det var en kamp der de aldri så ut som å vinne fra start.

De røde djevlene er nå på sjetteplass, fem poeng fra Champions League-plasseringene, og ni tilbake fra Thomas Tuchels Chelsea.

Hvor lenge Solskjær vil måtte snu ting er ennå ikke klart, men et tap mot Watford på Vicarage Road i den første kampen etter landskampspausen kan bety slutten for den norske sjefen.

Solskjærs side vil deretter reise til Spania for å møte Villarreal på El Madrigal i det som er en avgjørende konkurranse for å avgjøre deres skjebne i Champions League.

Maglietta Manchester City 2022

Porto Trøje

Tags

Dislike 0
felisha88
Followers:
bestcwlinks willybenny01 beejgordy quietsong vigilantcommunications avwanthomas audraking askbarb artisticsflix artisticflix aanderson645 arojo29 anointedhearts annrule rsacd
Recently Rated:
stats
Blogs: 1
Pages: 1