Welcome Guest! | login
US ES

billiga fotbollströjor

user image 2022-01-15
By: sherman88
Posted in: fotbollströjor


billiga fotbollströjor


Jurgen Klopp med sitt tempo och sitt anfallshot som gav sig


Kroatien Landslagströja, Köp Fotbollströjor


jota har skrivit på ett fotbollströjor med eget namn på ryggen forum pund för högerbacken

Liverpool har slutfört ett avtal på 41 miljoner pund med Wolves för Diogo Jota, och värvar forwarden som kommer att ge konkurrens om deras tre första.

Jota har skrivit på ett femårskontrakt efter att Liverpool ändrade uppmärksamheten på honom, efter att ha pratat med Watford om att värva Ismaila Sarr.

Jota har länge beundrats av Jurgen Klopp med sitt tempo och sitt anfallshot som gav sig själv 16 mål förra säsongen och otaliga chanser för andra.

Kroatien Landslagströja Liverpool vill sälja Rhian Brewster för cirka 20 miljoner pund men med återköp och försäljningsklausuler och vill ha detsamma för yttern Harry Wilson.

Sheffield United är bland klubbarna som jagar en affär för Brewster tillsammans med Crystal Palace. West Brom hade varit intresserad av ett lån.

Jota uteslöts från Wolves-truppen för Carabao Cup-nederlaget mot Stoke City på torsdagskvällen, efter att ha varit en oanvänd ersättare för segern mot Sheffield United i Premier League i måndags.

Köp Fotbollströjor Liverpool följde upp sitt intresse bara timmar efter att ha säkrat värvningen av Thiago Alcantara från Bayern München i en affär som kan vara värd upp till 25 miljoner pund.

Jota var på Molineux för hans lags ligacupmatch i torsdags men blev inte utnämnd vare sig i startelvan eller på bänken, och hans tränare avböjde möjligheten att förklara sin frånvaro.

Jota kommer att ge konkurrens för Liverpools ordinarie trean Sadio Mane, Roberto Firmino och Mohamed Salah.

Portugals landslagsspelare gjorde 48 matcher i alla tävlingar förra säsongen och bidrog med 16 mål och sex assist.

Sportsmail avslöjade exklusivt att Liverpools unge Ki-Jana Hoever kommer att göra ett steg i motsatt riktning, med Wolves nära att slutföra en affär på 10 miljoner pund för högerbacken.

maglietta manchester city

magliette milan personalizzate

Tags

Dislike 0
sherman88
Followers:
bestcwlinks willybenny01 beejgordy quietsong vigilantcommunications avwanthomas audraking askbarb artisticsflix artisticflix aanderson645 arojo29 anointedhearts annrule rsacd
Recently Rated:
stats
Blogs: 1
Pages: 1